VÄLJ SKOLA MED OMSORG

ETT FRITT VAL – DITT LIVS VAL

De allra första skolåren i ett barns liv är så viktiga. Därför är det extra viktigt att man väljer skola med omsorg. Håslövs byaskola är den lilla, icke vinstdrivande, men personliga friskolan där alla känner alla och ingen är utanför. Vi har enastående lärare som engagerar eleverna och väcker deras nyfikenhet och läslust. Klasserna är små och åldersblandade, varje elev blir sedd och får den hjälp som just de behöver. Vi satsar särskilt på mycket utevistelse och på att stärka kärnämnena. Skolan är belägen i Norra Håslövs by med djur och natur alldeles runt knuten. För de som vill har vi även skolskjuts till och från skolan, både från Vellinge och Höllviken. Läs mer här: http://www.haslovsbyaskola.nu/skolan/skolbuss/ 

VÄLKOMMEN PÅ BESÖK OCH TITTA RUNT

Är du nyfiken på att besöka skolan? Bara slå en signal till rektor Maria så visar hon gärna runt på skolan och berättar mer. ELLER, skicka in en digital köanmälan, så erbjuder vi automatiskt en visning av skolan i samband med skolplacering. Välkomna hit!

NYFIKEN ATT VETA MER?

Har du några frågor eller funderingar? Inga problem! Rektor Maria ställer upp och rätar ut alla frågetecken. Ingen fråga är för liten eller dum! Ring eller maila så svarar hon inom kort.

Fyll i en digital ansökan till Håslövs byaskola här!

Hej! På Håslövs byaskola är det jag som är rektor. Hör av dig till mig om du har frågor eller funderingar!

Maria Wiktorsson
0703-68 50 30
maria@smaragden.info