Hej kära höst och välkommen till oss, vilket fint väder vi haft. Vi har kunnat vara ute otroligt mycket varenda eftermiddag, och det har inte riktigt behövts mer än sommarkläder, men nu är det dags. Se gärna över era barns fack och hyllor så att de tunnare kläderna och skor byts till varmare. Ta hem det andra. Det svämmar även över i vår hittelåda, ta även en titt där ute på fritids om något är ert.
Vi tackar alla er som kom på vårt föräldramöte, det uppskattas att vi får träffa er alla, men vi diskuterar om det har spelat ut sin roll lite, då det i regel är samma saker vi tar varje gång, och antal deltagare minskar. Kanske det är dags att förnya oss lite…. Vi funderar på det och kommer lyfta det med vårt föräldraråd. På tal om det, vem har vi där? Är du sugen på att komma på en del möte mellan kl 16-17 så hojta till. Vi diskuterar skolans kommande projekt, fixar lite olika jippo mm. Mer om just föräldraråd kan ni läsa om här på vår hemsida under dokument.
Skolgården har också fått sig ett lyft nu. Gungorna på plats, en rutschkana på klätterställningen, två skolgårdsmål på gröningen, två basketkorgar på gröningen och två på grusplanen, samt 6 st trampbilar och 4 roliga cyklar. Detta var ett STORT önskemål från elevrådet i våras och vi lyssnar på dem, så nu är det på plats.
För övrigt har vi lite Halloweenmys fredagen innan lovet, det finns lite olika aktiviteter som vi bjuder barnen på.
Lucia har vi den 13/12 på eftermiddagen denna gång.
Tyra använder vi nu mer och mer, det innebär att vi inte kommer att svara på telefonsamtal eller sms under dagen, utan skriv direkt i Tyra. Dessvärre ser vi att en hel del av er inte läser vår information, då missar ni mycket vill jag bara säga… Påminner om att ni själv skriver under ”allergier /sjukdomstillstånd” i Tyra om det är något med ert barn vi alla måste veta, likaså under ”övrig info”. Det underlättar för oss, om vi ev har vikarier inne.
Läs gärna protokollet från vårt f-möte, där står massa info. Ledigheter lägger ni nu direkt i ert barns schema så lägg in jullovet i god tid, eftersom vi sedan låser det när vi ska planera för veckan. Har ni ändringar nu v 44, så skriv i anteckningar så ändrar vi det.
Platser, skolan har totalt nu 2 platser lediga nu och främst i åk 4-6, men även i åk 3. Är ni sugna på ett skolbyte så gör en digital köanmälan direkt här på hemsidan, har du barn i annan ålder, kan det dyka upp en plats om någon slutar, så har du en köanmälan frågar vi er utefter det ködatum i turordningen som ligger i vårt system.
Det var allt för denna gången, har ni frågor och funderingar så kontakta oss gärna. / Maria, rektor